29 Σεπ 2016

Χάρης Πλέγας: 20 χρόνια αστικός ποδηλάτης!

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο του φίλου Χάρη Πλέγα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού Μbike (http://www.mbike.gr). Ο Xάρης Πλέγας είναι ο πρωτεργάτης της ανάπτυξης του θεσμού των brevets στην Ελλάδα και επί χρόνια ο "ιθύνων νους" της Πανελλήνιας Ένωσης Πλαιμάχων Αθλητών (ΠΕΠΑ). Και φυσικά από τους ένθερμους συμπαραστάτες των φίλων από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πύργου στην πραγματοποίηση του Brevet Πύργου 200 χλμ. επί 10 συνεχή χρόνια. Φίλε Χάρη σ' ευχαριστούμε!

χάρης πλέγας

Χάρης Πλέγας: 20 χρόνια αστικός ποδηλάτης

Το ποδήλατο ποτέ δεν ξεχνιέται. Όπως και οι πρώτες πεταλιές…

 Από τον Χάρη Πλέγα    
Απομεσήμερο Κυριακής του Πάσχα 1996, σε έναν οικισμό ανάμεσα Σούδας και Χανίων, μαζεμένες αρκετές οικογένειες , ψήναμε από το πρωί, έχουμε φάει του σκασμού, έχουμε πιεί, έχουμε καπνίσει, κάποιοι χορεύουν ακόμα κρητικά, παίζω με τα μικρά παιδιά, έχει ακόμα ήλιο, χαζεύω δίπλα στα παιδικά ποδηλατάκια, το νέο απόκτημα του Τάσου, ένα ολοκαίνουργο ποδήλατο mtb , λαμπειρίζει το μπορντώ μεταλλικό χρώμα του, αποφασίζω να το καβαλίσω και να κάνω μια βόλτα στους ήσυχους αγροτικούς δρόμους, με τις πρώτες πεταλιές έσβησαν οι φόβοι για το αν μπορώ να κάνω πετάλι σκασμένος από το φαγοπότι, και το αεράκι που χτύπαγε το προσωπό μου έφερε ευχάριστες παιδικές μνήμες, τότε που το ποδηλατάκι μου άνοιγε τα στενά όρια ελευθερίας και μπορούσα να πάω πιό πέρα, κατέβηκα χαμογελαστός από την σέλα.
Γυρίζοντας στην Αθήνα, η μπαταρία της μοτοσυκλέτας άρχισε τα προβλήματα, το να παρκάρεις την μηχανή ήταν δύσκολο στην πλατεία στο Μοναστηράκι, γιατί το εργοτάξιο του μετρό είχε κλείσει όλo τον χώρο, οι αποστάσεις που έκανα καθημερινά, Γκάζι-Μοναστηράκι-Πετράλωνα, ήταν μικρές, μονοψήφιος αριθμός, οπότε τόλμησα να ζητήσω από τον Τάσο δανεικό, για λίγο καιρό το ποδηλατό του, να δω αν μπορώ να καλύψω τις ανάγκες μετακίνησής μου. Το είχα ξαναδοκιμάσει το 1981 να πηγαίνω με το εφηβικό μου ποδήλατο Πετράλωνα- ΑΣΟΕΕ, αλλά η γοητεία της άνεσης που παρέχει το μηχανάκι ήταν μεγάλη, και έτσι η μοτοσυκλέττα έγινε το όχημα καθημερινής μεταφοράς μου. Ένας φίλος που χρησιμοποιούσε ποδήλατο στα φοιτικά του χρόνια και κάπνιζε μου έδωσε κουράγιο, λέγοντας, ότι οι σχέσεις του mtb είναι πιό μαλακές, οπότε θα ήταν πιο εύκολο για μένα. Οι δύο πρώτες βδομάδες πέρασαν, άντεξα, παρά το ότι κάπνιζα, η ευκολία παρκαρίσματος ήταν απίστευτη και τελικά δεν μου ήταν δύσκολο να κάνω πετάλι στις μικρές μετακινήσεις μου στο κέντρο της αθήνας. Μη νιώθοντας απόλυτα σίγουρος, αλλά και επειδή ντρεπόμουν να βαστάω το ολοκαίνουργο ποδήλατο του φίλου μου, αποφάσισα να πάρω στην γυναίκα μου ένα γυναικείο comfort mtb.Όταν πέρασαν ακόμα δυό βδομάδες το ποδήλατο είχε γίνει κομμάτι της καθημερινής ζωής μου, είχα ξεχάσει την μοτοσυκλέττα, έτσι αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου ποδήλατο σαν ενήλικος, αγόρασα ένα safari mtb.
Δυό χρόνια πέρασαν, όλοι είχαν αποδεχθεί, τον τρελλό Χάρη με το ποδήλατο, αρχές καλοκαιριού 1998, φιλοξενούσαμε έναν αμερικάνο έφηβο, στο καινούργιο μας σπίτι κάτω από τα σχολεία του περιφερειακού Φιλοπάππου, είχα κάνει βελονισμό να κόψω το κάπνισμα, 48 ώρες χωρίς τσιγάρο, ήμουν στην τσίτα, η γυναίκα μου πήγε τα παιδιά σε κάποια εκδήλωση και λέω του Λουκά, ας πάρουμε τα ποδήλατα να πάμε στον λόφο για βόλτα. Ήταν η πρώτη φορά σαν ενήλικας, που το ποδήλατο έγινε ξανά παιγχίδι, γέμισαν σκόνη τα λάστιχα. Στην συνέχεια άρχισα να θέλω να πηγαίνω όλο και πιο μακριά με το ποδήλατο, Βάρκιζα, Λούτσα μέχρι το 37χλμ μετά την Αγία Μαρίνα, ο γυρισμός απλός, ερχόταν η οικογένεια με το station, κάναμε μπάνιο, το ποδήλατο πίσω, και επιστροφή.
Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τσιγάρο, τρία χρόνια αστικής ποδηλασίας, χάρισα στον εαυτό μου, ένα αλουμινένιο κουρσάκι, για να αρχίσω να πηγαίνω πιο μακριά. Εκείνο το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Mbike. Η δασκάλα του γιού μου, με είχε δει να κυκλοφορώ με ποδήλατο, και στην γιορτή που έγινε στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μου γνώρισε τον Ιπποκράτη, τον ποδηλάτη φίλο της. Έγινε ο πρώτος ποδηλατικός μου μέντορας, μαζί πήγαμε στην πρώτη σπαρτακιάδα μου το 2000, με την Κανέλλα και τον Τάσο υποστήριξη, την επόμενη χρονιά και ο Τάσος κάνει μαζί μας την πρώτη του σπαρτακιάδα.
Το ποδήλατο για μένα μπαίνει στην ζωή μου και με πολλούς τρόπους, συνεχίζω να μετακινούμε καθημερινά με το mtb, μέχρι το 2006 που βάζω στην ζωή μου ένα αστικό ποδήλατο το ocean, από το 2000 και μετά συμμετέχω σε ποδηλατικούς αγώνες των παλαιμάχων, το 2003 με τον Μισαήλ οργανώνουμε τα πρώτα brevets στην Ελλάδα για να πάμε στο 15ο Raris-Brest-Paris, και μέχρι το 2013 παρέμεινα στην διοργάνωση των ποδηλατικών αγώνων των παλαιμάχων και των brevets.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχω μειώσει τα ετήσια ποδηλατικά χιλιόμετρα, αλλά το ποδήλατο παραμένει το κυριώτερο μέσο καθημερινής μεταφοράς μου. Το αστικό ποδήλατο μου το χρησιμοποιώ ευχάριστα για λίγα χαλαρά χιλιόμετρα, όταν η απόσταση αποκτά διψήφιο νούμερο, προτιμώ να χρησιμοποιώ την τεχνολογία από την αγωνιστική ποδηλασία, την παλαιά μου αλουμινένια κούρσα, με ποδηλατικά παπούτσια spd και lycra ρούχα, η σιγουριά και η άνεση που μου παρέχουν είναι σημαντικές ακόμα και στην καθημερινή αστική ποδηλασία. Πολλά άλλαξαν τα τελευταία χρόνια κυρίως στον εξοπλισμό μας πάνω στο ποδήλατο, και κάνουμε ποδήλατο ευκολότερα και ασφαλέστερα, κράνος, γυαλιά, έντονα χρώματα την μέρα, γιλέκα με ανακλαστικές λουρίδες το βράδυ κάνουν την παρουσία μας φανερή στον δρόμο, μα πάνω απ’όλα όταν κάνουμε πετάλι το μυαλό μας είναι στον δρόμο, όλες οι αισθήσεις μας είναι εκεί, το ατύχημα έρχεται όταν χαζέψουμε….
20 χρόνια μετά, πάρα πολλοί συμπολίτες χρησιμοποιούν το ποδήλατο για καθημερινή μετακίνηση, χαίρομαι να διασταυρώνομαι και με ποδήλατα, έπαψα να είμαι γραφικός, τώρα με βλέπουν φυσιολογικό, με λένε ποδηλάτη….
Ο θείος Χάρης.

πηγή: Μbike.gr

"Ποδηλατώντας Ήλιδα – Ολυμπία 2016" Mεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία!

Με εκατοντάδες συμμετοχές έγινε και φέτος η 5η Διαδρομή 54 χλμ Ήλιδα - Ολυμπία (ΜΤΒ και ROAD) που διοργάνωσαν οι Φίλου Ποδηλάτου Ήλιδας. Στέφτηκε δε από απόλυτη επιτυχία ενώνοντας για μία ακόμα φορά δύο τεράστιας ιστορικής και πολιτιστικής αξίας τόπους. Την Αρχαία Ήλιδα και την Αρχαία Ολυμπία. Η εκκίνηση δόθηκε στον προαύλιο χώρο του παλαιού μουσείου της Αρχαίας Ήλιδας, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 9.00 το πρωί.

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκκινηση και το πέρασμα στο Πελόπιο. Περισσότερες φωτογραφίες δείτε μέσα από την σελίδα του facebook www.facebook.com/filoipodilatouilidas.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒREVET ΠΥΡΓΟΥ 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ BREVET ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 5/4/2014

Για να συμμετάσχετε στο Brevet Πύργου 200 χλμ που θα γίνει το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα βήματα:
- Να στείλετε συμπληρωμένη την φόρμα εγγραφής στον διοργανωτή των Ελληνικών Ποδηλατικών Brevets που είναι η Λέσχη  Ble cycling club
Την φόρμα εγγραφής θα την βρείτε εδώ:

  • Συμπληρώστε με προσοχή την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και στείλτε τη.
  • Κατεβάστε, εκτυπώστε, συμπληρώστε, υπογράψτε και θεωρείστε την υπεύθυνη δήλωση. Ταχυδρομήστε τη Την υπεύθυνη δήλωση θα βρείτε εδώ:
    Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να ταχυδρομηθεί υπογεγραμμένη και θεωρημένη από Δημόσια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής στην κάτωθι διεύθυνση: 
    Χ. Δημητρακόπουλος (ΜΠΛΕ) 
    Κεφαλληνίας 74, 
    18345 Μοσχάτο
  • Αν όλα είναι σωστά, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης από το greekbrevets@gmail.com, στο email που δηλώσατε στη φόρμα.
    Ο αριθμός συμμετοχής (κάρτας) που θα σας δοθεί θα σας συνοδεύει σε όλα τα φετινά Brevets και φυσικά και σε αυτό του Πύργου. Όσοι έχετε κάνει τη σχετική αίτηση στους Μπλε και δεν έχετε λάβει ακόμη τον αριθμό μητρώου κοιτάξτε αν το όνομά σας είναι σε αυτή τη λίστα: https://docs.google.com/file/d/0B9PwuJL0jcIYdDNCR29iaE5WMFk/edit ή μέσω κινητού σκανάροντας εδώ:


    Αν έχετε ήδη κάνει τα παραπάνω και μόνο για το Brevet Πύργου συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω αίτηση συμμετοχής. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 στις 23 h 59 ' 59'' το βράδυ.
Loading...

 Η εκκίνηση του Brevet Πύργου θα γίνει από το Δημοτικό Στάδιο Πύργου το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 09:00. Από 08:00 έως 08:55 θα γίνει η παραλαβή των καρτών (για όσους δεν τις έχουν πάρει ήδη) και το σφράγισμα των καρτών. 


Αγαπητοί φίλοι που θα μας τιμήσετε με τον εχομό σας στο  ΒREVET ΠΥΡΓΟΥ, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει η παρακάτω προσφορά διαμονής στην πόλη του Πύργου από το:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IONION SEA, 4ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ) Ή ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ 96ο ΧΛΜ (ΔΕΞΙΑ) ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΟΥΝΑΡΓΟΥ.
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 20 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΔΙΚΛΙΝΟ 25 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΤΡΙΚΛΙΝΟ 30 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ: ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ 5€, ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ 6€, ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Ή ΠΑΤΑΤΕΣ, Α

<br>
ΤΟΜΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ 8,50 € Κρατήσεις κάνετε ΟΙ ΙΔΙΟΙ στα τηλέφωνα: 26210 28828 και 26210 31574
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
ΛΕΤΡΙΝΑ HOTEL, Πατρών 74, Πύργος Ηλείας , (150 μέτρα από την εκκίνηση του brevet), Τηλ: 26210 25150
HOTEL ΟΛΥΜΠΟΣ, Πατρών και Καρκαβίτσα 2 - Πύργος Ηλείας, (800 μέτρα από την εκκίνηση του brevet), Τηλ: 26210 32650-52
MARILY HOTEL, Δεληγιάννη & Θεμιστοκλέους - Πύργος Ηλείας ,(700 μέτρα από την εκκίνηση του brevet), Τηλ: 26210 28133
ILIDA HOTEL, Πατρών & Δεληγιάννη 50 -Πύργος Ηλείας, (600 μέτρα από την εκκίνηση του brevet), Τηλ: 26210 28046-7
ΠΑΝΘΕΟΝ ΗΟΤΕL, Θεμιστοκλέους 7-Πύργος Ηλείας (700 μέτρα από την εκκίνηση του brevet) Τηλ: 26210 29746-8
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΗΟΤΕL, Πατρόκλου 12, Πύργος ( 900 μέτρα από την εκκίνηση του brevet), τηλ. 26210 20780

ΒREVET ΠΥΡΓΟΥ 2015

Η εκκίνηση του brevet Πύργου προγραμματίζεται από το Δημοτικό Στάδιο Πύργου (οδός Πατρών) στις 09:00 το πρωί. Από 08:00 έως 08:55 θα γίνει η παραλαβή των καρτών (για όσους δεν τις έχουν πάρει ήδη από την προηγούμενη μέρα) και το σφράγισμα  όλων των καρτών. Η διαδρομή του Βrevet Πύργου 2015 (ίδια με αυτή του 2014) είναι η ακόλουθη:

ΠΥΡΓΟΣ (Δημοτικό Στάδιο)– ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΒΑΡΔΑΣ – ΨΑΡΙ –– ΜΠΟΡΣΙ – ΟΛΓΑ – ΣΙΜΙΖΑ – ΤΡΑΓΑΝΟ – ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ - ΡΟΥΠΑΚΙ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ (1ο ΚΟΝΤΡΟΛ) - ΧΑΒΑΡΙ – ΔΑΦΝΗ – ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ – ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΚΛΙΒΑΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ – ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ (2ο ΚΟΝΤΡΟΛ) – ΣΠΑΡΤΟΥΛΙΑ – ΚΑΛΙΜΑΝΙ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΥΜΑΝΗ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΦΟΛΟΗΣ - ΛΑΛΑΣ – ΑΡΧΑΙΑ ΠΙΣΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΣ (Τερματισμός Δημοτικό Στάδιο).

Προγραμματίζονται δύο επανδρωμένα κοντρόλ:
Το πρώτο στο 87,10 χλμ, στην Πλατεία Ανεμομύλου στην Αμαλιάδα με ώρα ανοίγματος 11:34 και κλεισίματος 14:48.
Το δεύτερο κοντρόλ στο κέντρο του χωριού Πανόπουλου, 129,30 χλμ, με ώρα ανοίγματος 12:48 και κλεισίματος 17:40.
Ο τερματισμός θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Πύργου από ώρα 14:53 μέχρι 22:30.
Το road book της διαδρομής επισυνάπτεται.
Η διαδρομή είναι αποτυπωμένη ηλεκτρονικά στην διαδικτυακή διεύθυνση: http://www.openrunner.com/index.php?id=4468488

ΦΟΡΜΑ (ΑΙΤΗΣΗ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BREVET ΠΥΡΓΟΥ 18/4/2015
Για την εγγραφή σας στο brevet Πύργου το Σάββατο 18/4/2015 διαβάστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τη φορμα που θα βρείτε εδώ: http://www.pspyrgou.com/2015/04/brevet-1842015.html


Το road book του brevet (κάνετε κλικ επάνω και τυπώστε το, αν θέλετε).

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι ποδηλάτες,
Οι Φίλοι του Ποδηλατικού Συλλόγου Πύργου σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 στο 11ο brevet Πύργου 200χλμ.
Το brevet Πύργου χαρακτηρίζεται ως ένα από τα "βατά" brevet, μέτριας δυσκολίας, ιδανικό για ποδηλάτες που τώρα εισέρχονται στον κόσμο της ποδηλασίας μεγάλων αποστάσεων. Η διαδρομή ξεκινά από το Δημοτικό Στάδιο Πύργου, εξελίσσεται στο βόρειο και ανατολικό τμήμα του νομού Ηλείας και τερματίζει πάλι στο Δημ. Στάδιο Πύργου.
Η εγγραφή για τη συμμετοχή σας θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Π.Σ. Πύργου.
Οι εγγραφές αρχίζουν την Παρασκευή 3/4/2015 και κλείνουν  την Τρίτη του Πάσχα 14/4/2015 στις 23:59:59 το βράδυ.
Το κόστος συμμετοχής είναι 4 €. To κόστος του μεταλλίου ΑUDAX (προαιρετικό) είναι 8 €.
Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή, αλλά πριν συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα διαβάστε πρώτα προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν ώστε να μην υπάρχουν διπλοεγγραφές.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Συμπληρώστε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ όλα τα πεδία της φόρμας. 
2. Ο Αριθμός Μητρώου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. (Διαβάστε σχετικά εδώ και βρείτε τον δικό σας Α.Μ εδώ:)
3. Η αίτηση συμμετοχής συνεπάγεται και ανεπιφύλακτη αποδοχή και τήρηση των κανονισμών των brevets καθ' όλη τη διάρκεια της ποδηλατικής εκδήλωσης. (Διαβάστε τους κανονισμούς εδώ:)

4. Τα στοιχεία της φόρμας (τηλέφωνα, e-mail) θα χρησιμοποιηθούν μόνο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τους διοργανωτές (π.χ, για ενημέρωση ή σε περίπτωση ανάγκης) και δεν θα κοινοποιηθούν σε κανέναν και για κανένα λόγο.
5. Θα υπάρξει τακτική ενημέρωση με τα ονόματα των εγγραφέντων για να γίνει επιβεβαίωση της εγγραφής και για να οργανωθούν οι παρέες για κοινή κάθοδο στον Πύργο.
6. Υποβάλετε τη φόρμα μόνο μία φορά. Η διαδικασία είναι απολύτως αξιόπιστη και αν είδατε το μήνυμα "Επιτυχής καταχώρηση" ή "Your response has been recorded" δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν ελήφθη από μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας με τους Φίλους του Ποδηλατικού Συλλόγου Πύργου 
Βασίλης Γεωργακόπουλος 6945754388

Πέτρος Χαλικιάς 6940778285 (από 10:00 έως 20:00)

Brevet Πύργου 200χλμ 18/4/2015 Οδηγίες για τη συμμετοχή



Θέλετε να πάρετε μέρος στο brevet Πύργου 2015;  Διαβάστε τις οδηγίες παρακάτω:


 Για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος σε ένα brevet  - και φυσικά στο brevet Πύργου - χρειάζεται να έχει αριθμό μητρώου.


Θα πρέπει να συμπληρώσει με τα πλήρη στοιχεία του την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρει εδώ  καθώς και να στείλει επικυρωμένη με γνήσιο της υπογραφής την υπεύθυνη δήλωση  BrevetDilosi ARG_. (χρειάζονται και τα δύο να έχουν γίνει σωστά).

  • Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να ταχυδρομηθεί υπογεγραμμένη και θεωρημένη από Δημόσια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής στη διεύθυνση:
    Τασιόπουλος Βαγγέλης,
     Ερατοσθένους 12,
     Αθήνα, ΤΚ 11635

Η εγγραφή στα μητρώα των brevet είναι ισόβια και ο αριθμός μητρώου μοναδικός για τον κάθε εγγεγραμμένο. (Θα ενημερωθείτε για τον Α.Μ. μέσω του e-mail που έχετε δηλώσει). Αν κάποιος δεν έχει ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία και δεν έχει λάβει αριθμό μητρώου δεν μπορεί να λάβει μέρος στο brevet Πύργου.

Όσοι έχουν πάρει αριθμό μητρώου από το 2014 και μετά ΔΕΝ χρειάζεται να ξαναστέλνουν δηλώσεις. Στο μητρώο μελών υπάρχει ένα αρχείο όπου μπορείτε να βλέπετε αν έχετε αριθμό μητρώου. Το μητρώο των "παλιών" μελών μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.brevets.gr/files/brevets/Brevet_REGISTERED_2015-03-23.pdf


Με τον αριθμό μητρώου σας,  θα μπορέσετε να κάνετε δήλωση συμμετοχής,  στον διοργανωτή του  brevet που σας ενδιαφέρει και φυσικά σε μας, για το brevet Πύργου 200 χλμ, 18/4/2015


Σε περίπτωση που κάποιος ανήλικος επιθυμεί να λάβει μέρος σε brevet θα πρέπει να κατεβάσει, εκτυπώσει, συμπληρώσει ΣΩΣΤΑ, υπογράψει ΚΑΙ θεωρήσει για το γνήσιο της υπογραφής την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση. Επίσης θα πρέπει ΚΑΙ ο γονέας/νόμιμος προστάτης να συμπληρώσει ΣΩΣΤΑ, υπογράψει ΚΑΙ θεωρήσει για το γνήσιο της υπογραφής την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση.

Και οι δύο υπεύθυνες δηλώσεις BrevetDilosi under 18 ARG_  BrevetDilosi Gonea ARG_
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο brevet Πύργου θα γίνουν με ηλεκτρονική φόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους. Η φόρμα θα ανοίξει την Παρασκευή 3/4/2015 και θα κλείσει την Τρίτη του Πάσχα 14/4/2015 στις 23:59:59 το βράδυ. Οδηγίες θα δοθούν σύντομα από τους φίλους του Ποδηλάτικού Συλλόγου Πύργου που διοργανώνουν το Brevet Πύργου.  BREVET ΠΥΡΓΟΥ 2015 200 ΧΛΜ

      ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
ΩΡΑ 9:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟPENRUNNER


.

ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ 2015 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξεκίνησαν για την μεγάλη περιπέτεια των 257 χιλιομέτρων περισσότεροι από 250 ποδηλάτες με προορισμό τη Σπάρτη. Δείτε φωτό από την εκκίνηση στο Καλλιμάρμαρο, σήμερα 07:30 το πρωί.





























































































































































 











ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ






ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: BIKE NEWS BLOG, FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΓΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ 2015 ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΣΣΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: 

Loading...